Menu

Běh O zlatého Myšelína a fotbalový turnaj pro DD, 15. 9. 2018

V sobotu jsme se zúčastnili celodenní akce, prvního ročníku v běhu O zlatého Myšelína a fotbalového turnaje pro DD v Myšinci, v Budišovicích u Hrabyně. Akci pro DD zorganizoval v současné době již dospělý hoch a jeho tým organizátorů, který byl v minulosti v DD Radkov a za finanční podpory společnosti Hyundai Nošovice, která vyrábí osobní automobily.

V první polovině akce nás čekal běh, který byl rozdělen do tří skupin, a to junioři, starší žáci a dospělí, do kterých se mohli zapojit strejdové i tety.

Po běhu nás všechny zúčastněné čekaly např. odměny ve formě laskomin, malých parfémů, propisek a omalovánek. Vzhledem k tomu, že nám po běhu velmi vyhládlo, tak jsme se pohostili párky v rohlíků, které jsme dostali od organizátorů akce. Samozřejmě na nás také nezapomněli v pitném režimu, Ondráškovky grepové nám velmi chutnaly.

Poté jsme se odebrali k plnění různých soutěživých disciplín (např. lovení rybiček na háčky, ,,Bublinkiáda“, stolní tenis atd., které nám připravili organizátoři akce.

V průběhu soutěživých disciplín jsme si mohli zaskákat na trampolíně nebo na skákacím hradě.

Odpoledne následoval chutný oběd ve formě špaget a masové omáčky.

V druhé polovině odpoledne následoval fotbal šesti mužstev dětí z DD. Získali jsem zasloužené 6. místo.